ÁrKözPont automotor termékkereső

Mannol motorolaj 10w-40 4 literes, cikkszám: mn10404l

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mannol motorolaj 5w-40 4 literes, cikkszám: mn5404l

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám:	mn5304l		Magas minőségű szintetikus motorolaj. Speciálisan a Chevrolet, Opel, Daewoo, Saab és GM motorokhoz lett kifejlesztve.    A MID SAPS adalékanyagok biztonságos üzemeltetést biztosítanak a dízel részecskeszűrővel (DPF) és a katalizátorral felszerelt motoroknál. Ajánlott a GM dexos 2, és a régebbi GM LL A025/B025 minősítésű olajoknál. Kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsony,   illetve a nagyon magas üzemi hőmérsékletnél, megvédi a motort a kopástól, iszap lerakódásoktól.        
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l (Motor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mannol motorolaj 5w-30 4 literes, cikkszám: mn5304l (Motor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Mannol Defender 10w40 motorolaj 4 literMannol Defender 10w40 motorolaj 4 Liter Univerzális téli-nyári félszintetikus motorolaj hidroszintetikus alapon. Ajánlott a korszerű dízel és benzin motorokhoz, turbófeltöltővel, vagy anélkül. Készült a kopáscsökkenést biztosító speciális technológia alapján. Magas fokú védelmet nyújt úgy az új, mint a sok kilométert futott gépjárművek számára. Lehetőséget nyújt az olajcsere intervallumok meghosszabbítására. Defender szélsőséges körülmények között fellépő nagy terhelések mellett, a motorhőmérsékletek gyakori ingadozásakor is stabil kenési biztosit. SAE 10W-40API SL/CFACEA A3/B3MERCEDES-BENZ MB 229.1VW 501.00/505.00Suzuki Alkatrészek, Suzuki Utángyártott Alkatrészek, Suzuki Gyári Alkatrészek, Suzuki Swift AlkatrészMannol Extreme 5w40 motorolaj 4 Liter Mannol Extreme 5w40 Sl/CF motorolaj 4 Liter Univerzális hidroszintetikus alapú téli-nyári motorolaj, új fejlesztésű benzin üzemű és diesel mo Suzuki Alkatrészek, Suzuki- Rész szintetikus, nagy teljesítményű motorolaj modern benzin-és dízelmotorokhoz.   Kifejezetten OPEL, CHEVROLET, DAEWOO, SAAB és a GM járművek részére.     Speciális adalékanyagokat tartalmaz a biztonságos üzemeltetés érdekében a rövid távú közlekedésben (városi forgalomban, stop-and-go) közlekedő járművekhez. Kiemelkedő teljesítményt nyújt mind alacsony, mind a magas üzemi hőmérséklet tartományban, megvédi a motort a kopástól, iszap kialakulásától.   Szintetikus téli-nyári motorolaj, mely kimondottan Hyundai és Kia motorokhoz lett kifejlesztve.     A legújabb technológiai eljárásoknak megfelelő benzin és diesel motorokhoz ajánlva.     Biztosítja a biztonságos működést CVVT szelepvezérléses motoroknál       (Hyundai Elantra, Kia Spectra 2005-től), DOHC motorral (Hyundai Accent / Verna, Tiburon / Coupé, Kia Ceed 2006-tól).   Szintetikus nagy teljesítményű motorolaj modern benzin-és dízelmotorokhoz.   Speciálisan a Daewoo és GM személygépkocsikhoz, mini buszokhoz és SUV-okhoz. A legújabb adalékokat tartalmazza, így kivételes védelmet nyújt a motor kopása ellen, és tisztán tartja azt, valamint gyors kenést biztosít.         Magas minőségű szintetikus motorolaj. Speciálisan a Chevrolet, Opel, Daewoo, Saab és GM motorokhoz lett kifejlesztve.    A MID SAPS adalékanyagok biztonságos üzemeltetést biztosítanak a dízel részecskeszűrővel (DPF) és a katalizátorral felszerelt motoroknál. Ajánlott a GM dexos 2, és a régebbi GM LL A025/B025 minősítésű olajoknál. Kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsony,   illetve a nagyon magas üzemi hőmérsékletnél, megvédi a motort a kopástól, iszap lerakódásoktól.