ÁrKözPont automotor termékkereső


Thule enroute mosey 28l daypack temd-115 pink hátizsákThule vásárlás, rendelésThule EnRoute Mosey 28L pink hátizsák jellemzĹ‘i: Hatalmas bĂ©lelt központi rekesz a nagyobb tárgyaknak (laptop), a kisebb zsebek az aprĂłbb kĂ©szĂĽlĂ©keknek. Praktikusan, felĂĽlrĹ‘l pakolhatĂł. KĂ©toldali biztonsági tartĂł (SafeZone„˘) a törĂ©keny, sĂ©rĂĽlĂ©keny tárgyak biztonságáért. A központirekesz tetejĂ©n lĂ©vĹ‘ összehĂşzhatĂł bĂ©lĂ©s, tovább fokozza a behelyezett eszközök biztonságát. Mindenes zsebe alkalmas kisebb tárgyak tárolására. A hátoldalon kialakĂ­tott lĂ©gcsatornák segĂ­tenek, hogy viselĂ©s közben a hát száraz maradjon. Párnázott vállpánt Ă©s az erĹ‘s mellkaspánt tökĂ©letes komfortot biztosĂ­t viselĂ©s közben. A rejtett zseb a táska tetejĂ©n kerĂĽlt kialakĂ­tásra A gumĂ­rozott oldalzsebben a nagymĂ©retű vizes vagy egyĂ©b ĂĽdĂ­tĹ‘s palackok is elfĂ©rnek, karnyujtásnyi távolságban. Modell nĂ©v: TEMD-115P Modell szám:
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Thule enroute mosey 28l daypack temd-115 pink hátizsák (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Thule enroute mosey 28l daypack temd-115 pink hátizsák árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Thule enroute mosey 28l daypack temd-115 pink hátizsák árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Thule enroute mosey 28l daypack temd-115 pink hátizsák (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.