ÁrKözPont automotor termékkereső


Thule vásárlás, rendelés  VĂ©gre bemutatták a Thule RideAlong kerĂ©kpáros  gyermekĂĽlĂ©s eit, melyek közös jellemzĹ‘je a könnyű felszerelĂ©s Ă©s a biztonságos utazás a kerĂ©kpáros Ă©s a kis utas rĂ©szĂ©re egyaránt. Azon családok, akik az aktĂ­v pihenĂ©st rĂ©szesĂ­tik elĹ‘nyben, remek választás lehet ez a kĂ©nyelmes ĂĽlĂ©s. RögzĂ­tĂ©sĂ©hez csak a központi fej egysĂ©get kell felszerelni, melynek mĂ©retĂ©t jelentĹ‘sen kisebbre vettĂ©k, mint a piacon találhatĂł többi gyártĂł termĂ©kein, ezĂ©rt ha nem használjuk az ĂĽlĂ©st nem válik zavarĂłvá, nem alkadályozza a kerĂ©kpározĂłt a szabad mozgásban. Amennyiben szĂĽksĂ©g van a gyerekĂĽlĂ©sre csak a villás csatlakozĂłját kell a fejegysĂ©gbe pattintani (szerszám nĂ©lkĂĽl) Ă©s már indulhatunk is. Tulajdonságok: többszĂ­nű párnázott ĂĽlĹ‘felĂĽlet egy kĂ©zzel öt fokozatban, maximum 20 fokban dönthetĹ‘ háttámla egy kĂ©zzel állĂ­thatĂł lábtartĂł egy mozdulattal elvĂ©gezhetĹ‘ a biztonságiöv magasság állĂ­tása. univerzális gyorsrögzĂ­tĹ‘, mely segĂ­tsĂ©gĂ©vel csak egy mozdulat a fel-Ă©s leszerelĂ©s gyermekbarát biztonságiöv csat egyedĂĽlállĂł gyermekkĂ©z vĂ©dĹ‘, ĂĽtközĹ‘ betĂ©t kĂ©t szĂ­nű ĂĽlĹ‘betĂ©t, me...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Thule ridealong sötétszürke kerékpáros hátsó gyermekülés (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Thule ridealong sötétszürke kerékpáros hátsó gyermekülés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Thule ridealong sötétszürke kerékpáros hátsó gyermekülés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Thule ridealong sötétszürke kerékpáros hátsó gyermekülés (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

  Végre bemutatták a Thule RideAlong kerékpáros  gyermekülés eit, melyek közös jellemzője a könnyű felszerelés és a biztonságos utazás a kerékpáros és a kis utas részére egyaránt. Azon családok, akik az aktív pihenést részesítik előnyben, remek választás lehet ez a kényelmes ülés. Rögzítéséhez csak a központi fej egységet kell felszerelni, melynek méretét jelentősen kisebbre vették, mint a piacon található többi gyártó termékein, ezért ha nem használjuk az ülést nem válik zavaróvá, nem alkadályozza a kerékpározót a szabad mozgásban. Amennyiben szükség van a gyerekülésre csak a villás csatlakozóját kell a fejegységbe pattintani (szerszám nélkül) és már indulhatunk is. Tulajdonságok: többszínű párnázott ülőfelület egy kézzel öt fokozatban, maximum 20 fokban dönthető háttámla egy kézzel állítható lábtartó egy mozdulattal elvégezhető a biztonságiöv magasság állítása. univerzális gyorsrögzítő, mely segítségével csak egy mozdulat a fel-és leszerelés gyermekbarát biztonságiöv csat egyedülálló gyermekkéz védő, ütköző betét két színű ülőbetét, mely mosógépben mosható beépített prizma Zárható, zárbetét és kulcs mellékelve (Thule egy kulcsos zárrendszer kompatibilis) 9 hónapos kortól használható egészen 6 éves korig (vagy max. 22 kg-ig.)