ÁrKözPont automotor termékkereső


Thule vásárlás, rendelésEgyik jellegzetes pontja a szĂ©lesre nyithatĂł pakolĂłnyĂ­lás. Ezt a sporttáskát nem csak kĂ©zben cipelhetjĂĽk, hanem háton is hordhatjuk. IdĹ‘járásállĂł anyagbĂłl kĂ©szĂĽlt, ezĂ©rt kĂĽlsĹ‘ rĂ©sze biztosĂ­tja a táska tartalmának szárazon maradását rossz idĹ‘járási feltĂ©telek mellett is. €˘ tĂşlmĂ©retezett, szĂ©les nyĂ­lás a felszerelĂ©s egyszerű ki- Ă©s bepakolásáért €˘ oldalsĂł nyĂ­lás, melynek segĂ­tsĂ©gĂ©vel a központi rekesz bármilyen szögbĹ‘l elĂ©rhetĹ‘ €˘ az utazĂłtáska pántjai a táska oldalán találhatĂłak €˘ a pántokkal az utazĂłtáska könnyedĂ©n hátizsákká alakĂ­thatĂł €˘ a strapabĂ­rĂł, vĂ­zállĂł vitorlavászon könnyen kezelhetĹ‘ (ugyanakkor tároláskor egyszerűen összehajtogathatĂł) €˘ belsĹ‘ hálĂłs rekeszek bitosĂ­tják a felszerelĂ©s rendezettsĂ©gĂ©t €˘ hátizsákkĂ©nt használva kĂĽlsĹ‘ szorĂ­tĂłpántok biztosĂ­tják, hogy a táska tartalma a helyĂ©n maradjon €˘ párnázott alj a felszerelĂ©s vĂ©delmĂ©re €˘ összezárhatĂł cipzárok a tolvajok elrettentĂ©sĂ©re (a lakat nem tartozĂ©k) €˘ kĂĽlsĹ‘ rejtett zseb a kisebb tárgyaknak
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Thule chasm small 40l sporttáska (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Thule chasm small 40l sporttáska árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Thule chasm small 40l sporttáska árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Thule chasm small 40l sporttáska (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.