ÁrKözPont automotor termékkereső

Thule crossover sling pack tcsp-213 darkblue hátizsák

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Thule vásárlás, rendelés  Thule Crossover 17L pántos kĂ©k hátizsák TCSP-213DB fĹ‘bb jellemzĹ‘i:   A központi nagy rekeszben akár egy 13€ť-os laptopot is tarthatunk. Az alumĂ­nium kiegĂ©szĂ­tĹ‘k Ă©s a vizállĂł anyag kombináciĂłja egy rendkĂ­vĂĽl tartĂłs Ă©s könnyű hátizsákot eredmĂ©nyez. A hátoldalon kialakĂ­tott lĂ©gcsatornák segĂ­tenek, hogy viselĂ©s közben a hát száraz maradjon TĂşlmĂ©retes vállpánt lĂ©legzĹ‘, hálĂłs anyagbĂłl. A vállpánton kialakĂ­tott zseb a kisebb eszközök tárolására. A kisebb rekeszben gond nĂ©lkĂĽl elfĂ©rnek a magazinok, elektonikus ezközeink, tartozĂ©kokkal egyĂĽtt. KĂ©t szĂ­nben kaphatĂł.                             
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Thule crossover sling pack tcsp-213 darkblue hátizsák (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Thule crossover sling pack tcsp-213 darkblue hátizsák árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Thule crossover sling pack tcsp-213 darkblue hátizsák árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Thule crossover sling pack tcsp-213 darkblue hátizsák (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Thule Ăşj PacknPedal irányvonalának legĂşjabb tagja. KiválĂł kiegĂ©szĂ­tĹ‘je a Thule PacknPedal Pannier nagy tĂşratáskának. A jĂłl használhatĂł kistáska akár önállĂłan is megállja a helyĂ©t, ha csak rövid idĹ‘re kell elkerekeznĂĽnk pl.: ĂĽgyes-bajos ĂĽgyeinket elintĂ©zni. A vĂ­zállĂł anyag Ă©s cipzár megakadályozza, hogy nedvessĂ©g kerĂĽljön a táskába aminek tĂşrázáskor láthatjuk igazán nagy hasznát. A táska tĂ©pĹ‘záras hevederekkel rögzĂ­thetĹ‘ a Thule PacknPedal Sport vagy Touring csomagtartĂłira.   Thule Crossover 17L pántos kĂ©k hátizsák TCSP-213DB fĹ‘bb jellemzĹ‘i:   A központi nagy rekeszben akár egy 13€ť-os laptopot is tarthatunk. Az alumĂ­nium kiegĂ©szĂ­tĹ‘k Ă©s a vizállĂł anyag kombináciĂłja egy rendkĂ­vĂĽl tartĂłs Ă©s könnyű hátizsákot eredmĂ©nyez. A hátoldalon kialakĂ­tott lĂ©gcsatornák segĂ­tenek, hogy viselĂ©s közben a hát száraz maradjon TĂşlmĂ©retes vállpánt lĂ©legzĹ‘, hálĂłs anyagbĂłl. A vállpánton kialakĂ­tott zseb a kisebb eszközök tárolására. A kisebb rekeszben gond nĂ©lkĂĽl elfĂ©rnek a magazinok, elektonikus ezközeink, tartozĂ©kokkal egyĂĽtt. KĂ©t szĂ­nben kaphatĂł.