ÁrKözPont automotor termékkereső


Ülésvédő mágneses fekete am0412Mágneses ülésvédő fekete színben:Az ülésvédőben 8db mágnes található, melynek pozitív hatása már bizonyított. Ezen felül az ülésvédő kialakítása olyan, hogy kellemesen masszírozza a testet vezetés közben (elektromos rendszert nem tartalmaz).Mindennapi használata csökkenti a fáradságot és fitt érzetet biztosít. Ezen felül nagyon fontos szempont, hogy a gyári üléshuzatot védi. Az ülésvédő anyagának köszönhetően nem csúszkál ide-oda, hanem fixen marad. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve a kagyló kialakításúra). Használhatja a terméket, otthonában és munkahelyén is. Kíméli a hátat, elmulassza a hátfájást. Helyesebb testtartásra ösztönzi Önt.Tisztítása rendkívül egyszerű. Sima vízzel, szivacs segítségével tisztítsa meg a felületet. Makacsabb szennyeződések esetén használhat kárpittisztítót is, de előtte egy kevésbé látható helyen tesztelje le a készítményt.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ülésvédő mágneses fekete am0412 (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ülésvédő mágneses fekete am0412 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ülésvédő mágneses fekete am0412 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ülésvédő mágneses fekete am0412 (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Mágneses , masszírozós ülésvédő:Az ülésvédőben 8db mágnes található, melynek pozitív hatása már bizonyított. Ezen felül az ülésvédő kialakítása olyan, hogy kellemesen masszírozza a testet vezetés közben (elektromos rendszert nem tartalmaz). Mindennapi használata csökkenti a fáradságot és fitt érzetet biztosít. Ezen felül nagyon fontos szempont, hogy a gyári üléshuzatot védi. Az ülésvédő anyagának köszönhetően nem csúszkál ide-oda, hanem fixen marad. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve a kagyló kialakításúra). Használhatja a terméket, otthonában és munkahelyén is. Kíméli a hátat, elmulassza a hátfájást. Helyesebb testtartásra ösztönzi Önt. Tisztítása rendkívül egyszerű. Sima vízzel, szivacs segítségével tisztítsa meg a felületet. Makacsabb szennyeződések esetén használhat kárpittisztítót is, de előtte egy kevésbé látható helyen tesztelje le a készítményt. Mágneses ülésvédő fekete színben:Az ülésvédőben 8db mágnes található, melynek pozitív hatása már bizonyított. Ezen felül az ülésvédő kialakítása olyan, hogy kellemesen masszírozza a testet vezetés közben (elektromos rendszert nem tartalmaz).Mindennapi használata csökkenti a fáradságot és fitt érzetet biztosít. Ezen felül nagyon fontos szempont, hogy a gyári üléshuzatot védi. Az ülésvédő anyagának köszönhetően nem csúszkál ide-oda, hanem fixen marad. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve a kagyló kialakításúra). Használhatja a terméket, otthonában és munkahelyén is. Kíméli a hátat, elmulassza a hátfájást. Helyesebb testtartásra ösztönzi Önt.Tisztítása rendkívül egyszerű. Sima vízzel, szivacs segítségével tisztítsa meg a felületet. Makacsabb szennyeződések esetén használhat kárpittisztítót is, de előtte egy kevésbé látható helyen tesztelje le a készítményt.