ÁrKözPont automotor termékkereső

Super shield sc-1 váll protektor

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Super shield sc protektor váll

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Super shield sc protektor váll
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Super shield sc protektor váll (Védőfelszerelés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Super shield sc protektor váll árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Super shield sc protektor váll árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Super shield sc protektor váll (Védőfelszerelés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ezekkel a betétekkel biztonságosabbá teheti motoros kabátját. A betétek kompatibilisek a Fastway kabátokkal, ahol az előre elhelyezett zsebbe kell illeszteni a megfelelő protektort. A protektorok rendkívül kényelmesek, köszönhetően az anatómiai kialakításnak és a rugalmas anyagnak. Technikai adatok - Super Shield SC Protektor betét: váll protektorbevizsgálva az EN1621-1 : 2012 Level 2 szerintanyaga: viszkoelasztikus poliuterán habméretei: magassága kb 22cm / szélessége kb 18 cm