ÁrKözPont automotor termékkereső


Autóápolási kemikália tároló táskaVegyiáru tároló autóbaAutóápolási vegyszerek tárolására kialakított kis táska. Kiválóan tárolható benne akár 3db 500ml flakon. Így a legszükségesebb kemikáliák biztonságosan tárolhatók a csomagtartóban, ugyanis a táska teljesen vízálló.Télen jégoldó, jégkaparó, szivacs, kendő.Nyáron bogáreltávolító, sampon, kendő is tökéletesen tárolható benne. De felhasználási lehetőségei határtalan.Méretei: ~ 26 x 16 x 10 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autóápolási kemikália tároló táska (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autóápolási kemikália tároló táska árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autóápolási kemikália tároló táska árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autóápolási kemikália tároló táska (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.