ÁrKözPont automotor termékkereső


Erősített csomagrögzítő hevederKizárólag csomag vagy rakomány rögzítésre használható gyors záras heveder. Emelése nem szabad használni. Minden használat előtt ellenőrizni kell az heveder épségét, sérülés esetén a heveder nem használható.Adatok:Hossza: 5 méterszéllessége: 25 mmTerhelhetősége: 450 KgFelhasználási célja: Rakomány vagy csomagrögzítésRögzítése: gyors záras csattal
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Heveder 5 méter / 25 mm 450 kg 9/557 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Heveder 5 méter / 25 mm 450 kg 9/557 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Heveder 5 méter / 25 mm 450 kg 9/557 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Heveder 5 méter / 25 mm 450 kg 9/557 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

HEVEDER 5 méter5 méter hosszú25 milliméter széles heveder csomag rögzítéshez.Teherbírás: 375kgBiztos,könnyű rözítés.Ideális szállítási biztonság.Magas szakítószilárdság.Heveder használata:Az övet bújtassuk keresztül a racsnin, majd a kivánt mértékig fesszítsük meg a racsnikar mozgatásával.A kioldáshoz le kell nyomni a racsni karját,hogy a heveder kifűzhető legyen.Figyelmeztetés!Emelésre NE használja,csomagrögzítésnél vegye figyelembe a terhelhetőséget és törekedjünk arra, hogy a heveder biztonságosan legyen rögzítve, éles tárgyat.NE rögzítsünk vele, 90 Celsiusnál magasabb hőmérsékletű tárgy közelébe Ne tegyük. Ne fesszítsük a kelleténél meg jobban, mert abban az esetben akár a rögzíteni kivánt tárgy is sérülhet. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a gyártó és a forgalmazó felelősséget nem vállal!Rancsival szerelt heveder 5 méter / 25mm AM2097Csomagrögzítő heveder, segítségével az autóra tud rögzíteni csomagokat, illetve árucikkeket.A rancsins heveder jellemzői és adatai:- Hossza: 5 méter- Szélessége: 25mm- Maximális teherbírása: 500Kg.- Biztos és könnyű rögzítés- Ideális szállítási biztonság- Magas szakítószilárdságA rancsnis heveder használata:Az övet bújtassuk keresztül a racsnin, majd a kívánt mértékig feszítsük meg a racsnikarral.Kioldásához nyomja le a racsni karját, hogy a heveder kifűzhető legyen.Figyelmetés:Mindig ügyeljen a biztonságraEmelésre ne használjaHa a heveder sérült, akkor ne próbálja megjavítani, hanem cserélje le.90°C-nál melegebb árucikket ne rögzítsünk vele.Az esetleges károkért a forgalmazó és a gyártó sem tehető felelőssé!