ÁrKözPont automotor termékkereső


Beltéri mikroszálas törlőkendőKifejezetten autó beltérének műanyag illetve üveg felületeinek tisztítására alkalmazható prémium minőségű törlőkendő. Ez a kendő nagyon erős, de kíméletes a felülethez. Egyáltalán nem karcolja azt. Tapintása a nubukbőrhöz hasonló, de ez az anyag teljesen szintetikus. Vegyszer nélkül is kiválóan használható. Kiválóan eltávolítja az ujjlenyomatokat és a szennyeződéseket a felületről. Kisebb-nagyobb foltok eltüntetésére is használható. Mérete: 40 x 40 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mikroszálas beltéri törlőkendő prémium 40x40cm 05375 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mikroszálas beltéri törlőkendő prémium 40x40cm 05375 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mikroszálas beltéri törlőkendő prémium 40x40cm 05375 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mikroszálas beltéri törlőkendő prémium 40x40cm 05375 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.