ÁrKözPont automotor termékkereső


Valódi szarvasbőr kendőFinomított feldolgozású szarvasbőr kendő, mely az átlagosnál jobban fel van dolgozva, így finomabb tapintású. Továbbá ami nagy előnye ennek a kendőnek, hogy nem több darabból összevarrott, hanem egyben van (ezért minimális méreteltéréssel akár számolni lehet max. 1cm). Ideális minden sima és fényezett felületre. Nem karcalja a felületet és nagyon hatékonyan tisztítja és vízmentesíti. A szarvasbőr kendő alkalmas fényesítésre is.A szarvasbőr kendő optimális használata:A kendőt öblítsük ki használat előtt illetve használat után egy kézmeleg vízben, utána hagyja szabadon megszáradni, de ne tegye ki közvetlen hőnek.Kerülje a zsírokkal és az olajokkal való érintkezést, mert tönkreteszi a a szarvasbőr kendőt. Szárazon használhatja portalanításra, nedvesen pedig törlőkendőként.A kendő mérete: ~ 55 x 33 cm (nem varrott, hanem egyben van)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szarvasbőr kendő prémium 55x33cm 05378 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szarvasbőr kendő prémium 55x33cm 05378 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szarvasbőr kendő prémium 55x33cm 05378 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szarvasbőr kendő prémium 55x33cm 05378 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.