ÁrKözPont automotor termékkereső


Jégoldó zárszerkezetekbeSajnos a téli időszakban rendszeresen előfordul, hogy autónk vagy a háztájékán található zárak, lakatok befagynak. Nagyon sok esetben megoldhatatlan helyzetnek néz ki ez a probléma. Erre a megoldásra tökéletes ez a zárjégoldó, mely egyben keni is a szerkezetet. Befecskendezés után a rendszer azonnal nyitható, ugyanis rendkívül gyorsan felolvassza a zárszerkezetben található jeget. Víztaszító és korróziógátló hatású, így nem csak téli időszakban vesszük hasznát. Megakadályozza a további bejegesedést. Kiszerelés: 50 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zárjégoldó és olajozó 50 ml mannol 9967 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zárjégoldó és olajozó 50 ml mannol 9967 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zárjégoldó és olajozó 50 ml mannol 9967 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zárjégoldó és olajozó 50 ml mannol 9967 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.