ÁrKözPont automotor termékkereső


Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 150 ml kleen-floDermedésgátló üzemanyagadalék diesel autókhozFolyamatos használatával elkerülhető, hogy az üzemanyag rendszerben az el nem éget illetve egyéb szennyezőanyagok, továbbá a víz lerakódjon, ezzel rövidítve a motor élettartamát. Kiváló tisztító képességgel rendelkezik. Tisztítja az adagolórendszert is, továbbá megakadályozza, hogy a gyűrűkön illetve a porlasztócsúcson kialakuljon lerakódás. Ezt az adalékot majdnem minden diesel üzemanyag rendszerű autóban kötelezővé tenném. Télen különösen jó, ugyanis az autó, illetve a munkagép is sokkal könnyebben indul tőle. Ez a kis 150ml-es flakon rendkívül gazdaságos, ugyanis 250 liter diesel üzemanyaghoz elegendő, ára meg nevetséges a kiadósságához képest. Első használat esetén, viszont az előírtnál háromszor nagyobb mennyiségre van szükség, hogy a rendszer minél hamarabb kitisztuljon.Téli használat esetén:Ha a tankolás előtt a tankba mind a 150 ml diesel üzemanyagadalékot beleönti, akkor az üzemanyag dermedéspontját 70 liter esetében -50°C-ra leviszi, így a legzordabb hidegben is indul az autó. Ez az adalék garantáltan megakadályozza a diesel üzemanyag kocsonyásodását, illetve az üzemanyagszűrők és vezetékek elzáródását.Rendszeres használat...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 150 ml kleen-flo (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 150 ml kleen-flo árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 150 ml kleen-flo árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 150 ml kleen-flo (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Dermedésgátló üzemanyagadalék diesel autókhozFolyamatos használatával elkerülhető, hogy az üzemanyag rendszerben az el nem éget illetve egyéb szennyezőanyagok, továbbá a víz lerakódjon, ezzel rövidítve a motor élettartamát. Kiváló tisztító képességgel rendelkezik. Tisztítja az adagolórendszert is, továbbá megakadályozza, hogy a gyűrűkön illetve a porlasztócsúcson kialakuljon lerakódás. Ezt az adalékot majdnem minden diesel üzemanyag rendszerű autóban kötelezővé tenném. Télen különösen jó, ugyanis az autó, illetve a munkagép is sokkal könnyebben indul tőle. Ez a kis 150ml-es flakon rendkívül gazdaságos, ugyanis 250 liter diesel üzemanyaghoz elegendő, ára meg nevetséges a kiadósságához képest. Első használat esetén, viszont az előírtnál háromszor nagyobb mennyiségre van szükség, hogy a rendszer minél hamarabb kitisztuljon.Téli használat esetén:Ha a tankolás előtt a tankba mind a 150 ml diesel üzemanyagadalékot beleönti, akkor az üzemanyag dermedéspontját 70 liter esetében -50°C-ra leviszi, így a legzordabb hidegben is indul az autó. Ez az adalék garantáltan megakadályozza a diesel üzemanyag kocsonyásodását, illetve az üzemanyagszűrők és vezetékek elzáródását.Rendszeres használata:Folyamatos használat esetén ez a 150 ml-es flakon 250 liter gázolajhoz használható, úgy hogy a fentebb leírt tulajdonságok érvényben maradnak.