ÁrKözPont automotor termékkereső


Váltóolaj adalék automata váltókhoz 20 gramm mannol 9902Automataváltó-olaj adalékanyagAutomata váltókra optimalizált adalék, mely csökkenti az elöregedett váltók esetében a zajt és mérsékli a további kopást. Újabb váltók esetén javítja a kenést és késlelteti a váltó elöregedését. Kiemelkedő német minőség.Használata:Váltóolaj cseréjekor nyomja a tubus tartalmát 1 liter automata váltóolajhoz. Kisebb-nagyobb mennyiség esetén tartsa a 20 gramm / 1 liter olaj arányát.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Váltóolaj adalék automata váltókhoz 20 gramm mannol 9902 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Váltóolaj adalék automata váltókhoz 20 gramm mannol 9902 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Váltóolaj adalék automata váltókhoz 20 gramm mannol 9902 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Váltóolaj adalék automata váltókhoz 20 gramm mannol 9902 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.