ÁrKözPont automotor termékkereső


Diesel injektor tisztító adalék 395 ml kleen-floDiesel adagoló és injektor tisztítóAlaposan tisztítja az üzemanyag rendszert, többek közt az adagolót és az injektort. Eltávolítja a makacs gyantás lerakódásokat az injektorról és az adagolóról, ezáltal visszaállítja működési paramétereit illetve javítja a motor egyenletes járását és teljesítményét. Tiszta rendszernek köszönhetően jobb lesz a fogyasztás és a ártalmas anyagok kibocsájtási értéke. Védi és olajozza az adagoló és injektor alakrészeket.Kiszerelés: 395 ml összesen 270 liter diesel üzemanyaghoz elegendőFelhasználása:Részarányosan öntse az üzemanyag tankba az adalékot és tankoljon rá.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Diesel injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Diesel injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Diesel injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Diesel injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.