ÁrKözPont automotor termékkereső


Szervókormány szivárgásgátló adalékKiváló minőségű német termék, melynek használatával a kormánymű szervó rendszerében keletkezett esetleges szivárgás megszüntethető. Nagy hatásfokú készítmény, hidraulikus szervó rendszerekhez. Nem csak szivárgásgátló hatással bír, hanem csökkenti a rendszer felmelegedését, javítja a kenést, így ezáltal a zaj is csökken. A szervó rendszer működése egyenletesebb lesz. Növeli a szervőszivattyúk és az áteresztőszelepek élettartalmát. Visszaállítja a gumitömítések rugalmasságát. Bármilyen fajta szervóolajjal keverhető. Kiszerelés: 300 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szervóolaj szivárgásgátló adalék mannol 9923 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szervóolaj szivárgásgátló adalék mannol 9923 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szervóolaj szivárgásgátló adalék mannol 9923 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szervóolaj szivárgásgátló adalék mannol 9923 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.