ÁrKözPont automotor termékkereső


Az abroncs sérülése elkerülhető annak szereléskor, ha gumiszerelő pasztát használunk. Fehér színének köszönhetően alkalmazható a világos oldalfalú abroncsokon. A gumiszerelő paszta síkos réteget képez az abroncson ezért a szerelőfej nem tud sérülést okozni vagy megszorulni. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/6005-feher-gumiszerelo-paszta-5l.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fehér gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-wh (Kerékszerelő, centírozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fehér gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-wh árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fehér gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-wh árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fehér gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-wh (Kerékszerelő, centírozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.