ÁrKözPont automotor termékkereső


A paszta használatával elkerülhető az abroncs sérülése szereléskor. Csúszó réteget képez az abroncson ezzel megakadályozza, hogy a szerelőfej megszoruljon vagy belemarjon a gumiba. 5l-es kiszerelésű, fekete színben. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/6003-fekete-gumiszerelo-paszta-5l.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fekete, gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-bk (Kerékszerelő, centírozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fekete, gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-bk árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fekete, gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-bk árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fekete, gumiszerelő paszta, 5l gg-bpg-bk (Kerékszerelő, centírozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.