ÁrKözPont automotor termékkereső


Szilikonos fényes gumiápoló és tisztító 500ml grass 125105Fényes gumiápolóProfesszionális szilikon alapú összetétel, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felületet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felszínét, fényes ragyogást biztosít. Védelmet nyújt a töredezés, öregedést és a színvesztés ellen. A téli hónapokban használata megakadályozza a motorháztető és az ajtók tömítésének befagyását.Használata:1. Rázza fel a flakont.2. Ha a kezelendő felületről a nagyobb szennyeződéseket távolítsa el.3. Permetezze a gumifelületre a készítményt, a keletkezett felesleget, pedig törölje le egy ronggyal.4. Megszáradást követően nagyjából 3 hetes védelmet biztosít az UV sugarak ellen és jelentősen lassítja a gumi öregedését.Futó felületre és kormánykerékre, váltógomra TILOS használni!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szilikonos fényes gumiápoló és tisztító 500ml grass 125105 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szilikonos fényes gumiápoló és tisztító 500ml grass 125105 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szilikonos fényes gumiápoló és tisztító 500ml grass 125105 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szilikonos fényes gumiápoló és tisztító 500ml grass 125105 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Fényes gumiápolóProfesszionális szilikon alapú összetétel, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felületet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felszínét, fényes ragyogást biztosít. Védelmet nyújt a töredezés, öregedést és a színvesztés ellen. A téli hónapokban használata megakadályozza a motorháztető és az ajtók tömítésének befagyását.Használata:1. Rázza fel a flakont.2. Ha a kezelendő felületről a nagyobb szennyeződéseket távolítsa el.3. Permetezze a gumifelületre a készítményt, a keletkezett felesleget, pedig törölje le egy ronggyal.4. Megszáradást követően nagyjából 3 hetes védelmet biztosít az UV sugarak ellen és jelentősen lassítja a gumi öregedését.Futó felületre és kormánykerékre, váltógomra TILOS használni!