ÁrKözPont automotor termékkereső


Beltéri autószivacsPrémium minőségű, sűrű összetételű habozott poliuretán szivacs, mely kiválóan alkalmas beltéri és külső tisztításra is. A szivacs sűrű, de mégis kíméletes a felülethez. Alkalmas bőr, kárpit, műanyag és gumi elemek tisztítására a megfelelő vegyszer használata mellett. Ezen felül külső autómosásra is használható. Mivel a szivacs a beltéri munkákhoz igen nagy méretű, ezért kettő vagy három felé is célszerű vágni az adott munkához igazítva.Extra tulajdonsága: Használható applikátor szivacsként is.Mérete: 20 x 12 x 5 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Beltéri kíméletes autószivacs grass it-0325 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Beltéri kíméletes autószivacs grass it-0325 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Beltéri kíméletes autószivacs grass it-0325 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Beltéri kíméletes autószivacs grass it-0325 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.