ÁrKözPont automotor termékkereső


Luxus autó viaszAz autóápolás ínyenceinek fejlesztetett luxus karnauba wax, mely a legjobb minőségű fehér karnaubából készült. Az Autoglym mérnökei, hosszú kísérletezgetés  eredményeképpen fejlesztették tovább már így is nagy hírnévre szert tett High Definition Wax-ot. A fejlesztés célja az volt, hogy megalkossák a legkifinomultabb waxot amit valaha gyártottak. Az Autoglym UHD Wax tartalmazza a legjobb minőségű összetevőket, hogy autója fényezése túlmutasson a bemutatótermi fényezésen is. Az UHD wax nem csak rendkívüli fényt ad az autónak, hanem hosszú távú védelmet is biztosít neki, a káros UV sugarak ellen. Több hónapig víz és szennylepergető hatású lesz a kezelt felület. A fényezés finom tapintású és kiváló illatú lesz tőle. Az Autoglym UHD Wax-al minden védelmet megkap a fényezése, amire egy ilyen szer képes.Védelem:- víztaszító hatású- szennyvédő réteg- UV elleni védelem- kátrány, fékpor elleni védelemCsomag tartalma:1db Autoglym Ultra High Definition Wax (UHD Wax)1db Applikátor szivacs1db Autoglym Finishing Cloth (Befejező törlőkendő)Használati Útmutató:1. Ellenőrizze a tiszta és száraz fényezést. Finom karcok és szennyeződések eltávolításához ha szükséges, használja Sup...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym ultra high definition wax ( luxus karnauba viasz) (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym ultra high definition wax ( luxus karnauba viasz) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym ultra high definition wax ( luxus karnauba viasz) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym ultra high definition wax ( luxus karnauba viasz) (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Luxus autó viaszAz autóápolás ínyenceinek fejlesztetett luxus karnauba wax, mely a legjobb minőségű fehér karnaubából készült. Az Autoglym mérnökei, hosszú kísérletezgetés  eredményeképpen fejlesztették tovább már így is nagy hírnévre szert tett High Definition Wax-ot. A fejlesztés célja az volt, hogy megalkossák a legkifinomultabb waxot amit valaha gyártottak. Az Autoglym UHD Wax tartalmazza a legjobb minőségű összetevőket, hogy autója fényezése túlmutasson a bemutatótermi fényezésen is. Az UHD wax nem csak rendkívüli fényt ad az autónak, hanem hosszú távú védelmet is biztosít neki, a káros UV sugarak ellen. Több hónapig víz és szennylepergető hatású lesz a kezelt felület. A fényezés finom tapintású és kiváló illatú lesz tőle. Az Autoglym UHD Wax-al minden védelmet megkap a fényezése, amire egy ilyen szer képes.Védelem:- víztaszító hatású- szennyvédő réteg- UV elleni védelem- kátrány, fékpor elleni védelemCsomag tartalma:1db Autoglym Ultra High Definition Wax (UHD Wax)1db Applikátor szivacs1db Autoglym Finishing Cloth (Befejező törlőkendő)Használati Útmutató:1. Ellenőrizze a tiszta és száraz fényezést. Finom karcok és szennyeződések eltávolításához ha szükséges, használja Super Resin Polish és Suface Detailing Clay Kit termékeinket.2. Nedvesítse meg a mellékelt applikátor fehér oldalát. Óvatosan csavarja bele a viaszba, majd vigye fel a tiszta, száraz festékre, könnyű körkörös mozdulatokkal. Vékony, egyenletes réteg maradjon minden festett felületen. Ne alkalmazza túl vastagon, mert ezáltal a viasz visszafényesítése nehézkesebb lesz. Ne használja a festetlen gumin vagy a festetlen műanyag elemeken.3. Hagyja a viaszréteget a felületen 10-15 percig száradni, majd fényesítse fel a mellékelt Hi-Tech Finishing Cloth segítségével. Gyakran forgassa a törlőkendőt használat közben.4. A viaszréteg állapotának megőrzése érdekében használjon rendszeresen Ultra High Definition sampont, ami eltávolítja a szennyeződéseket, de megóvja az Ultra High Definition Wax-ot.Használat után mossuk le az applikátort enyhe mosogatószerben, öblítsük le és hagyjuk száradni.Kezeléseket igény szerint, de legalább 5 havonta érdemes elvégezni. Egy tégely UHD Wax megközelítőleg 10 kezelésre elegendő.