ÁrKözPont automotor termékkereső


Fényezés felújító polír krémEgy lépésben távolítja el a finom karcolásokat és újítja fel a megfakult színeket. Elsősorban régebbi, már színevesztett fényezésre ajánljuk használatát. Az ultra finom csiszolóanyag anélkül távolítja el a hibákat, hogy matt felületet hagyna maga után. A Renew Polisht, csak akkor használja, ha gondja van a fényezés minőségével és csakis az adott helyen ugyanis ez nem egy általános polír szer.Használata:1. Alkalmazza hideg, száraz felületen.2. Rázza fel a flakont3. Vigye fel az érintett felületre egyenletesen egy nedvesített ruhával, közepes nyomást kifejtve.4. Hagyja megszáradni, majd egy tiszta száraz ruhával törölje át a felületet.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Színfelújító és karceltávolító polír 500 ml turtle wax fg7634 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Színfelújító és karceltávolító polír 500 ml turtle wax fg7634 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Színfelújító és karceltávolító polír 500 ml turtle wax fg7634 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Színfelújító és karceltávolító polír 500 ml turtle wax fg7634 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.