ÁrKözPont automotor termékkereső


Thule vásárlás, rendelésJellemzĹ‘k: A belsĹ‘ nagy rekesz a hátizsák elĹ‘recsĂşsztatásával is elĂ©rhetĹ‘ a szĂ©les cipzáros pakolĂłnyĂ­lásának köszönhetĹ‘en. KĂ©nyelmesen szállĂ­thatĂł vele a sĂ­lĂ©c keresztirányban a zsák elejĂ©re hevederezve Ă©s a hĂłdeszka is, amit akár a táska alatt vĂ­zszintesen vagy a pántok mögött a hátpanelen rögzĂ­thetĂĽnk. A táska alsĂł rĂ©szĂ©n találhatĂł hurok segĂ­t rögzĂ­teni a sĂ­lĂ©cet vagy a snowboard-ot. Ez a rendszer segĂ­t abban, hogy a rögzĂ­tĂ©s mindĂ­g csomĂłzás mentes legyen Vállpántban elrejtett ivĂłpalack kivezetĹ‘csöve vĂ©dve van a kinti hidegtĹ‘l, Ă­gy nem fagy bele az ital. SaveZone a szemĂĽvegnek BelsĹ‘ rĂ©szĂ©ben heveder találhatĂł ami akár hegyi felszerelĂ©s (csákány, lapát) rögzĂ­tĂ©sĂ©re is szolgálhat. NagymĂ©retű oldalzsebben a nassolnivalĂł is elfĂ©r. A belsĹ‘ heveder a nagyobb nehezebb tárgyak mozgását is megakadályozza MĂ©rete: 56 cm x 31 cm x 36cm Ĺ°rtartalom 35 liter 1,38 kg Anyag: 420D Cordura Nylon
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Thule upslope 35l narancs hátizsák (Tároló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Thule upslope 35l narancs hátizsák árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Thule upslope 35l narancs hátizsák árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Thule upslope 35l narancs hátizsák (Tároló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.