ÁrKözPont automotor termékkereső


Ultrahangos autós vadriasztó síp, dupla, dn15048 Figyelem ! A készülék nagyban elősegíti a vadak elriasztását, azonban vegye figyelembe, hogy ez a termék sem biztosíthat 100%-os védelmet. Vezessen óvatosan, különösen párzási időszak és vadhajtás idején. A készülék gyártója és forgalmazója nem vállal felelősséget a készülék használata mellett keletkezett vadkárok esetén.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ultrahangos autós vadriasztó síp, dupla, dn15048 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ultrahangos autós vadriasztó síp, dupla, dn15048 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ultrahangos autós vadriasztó síp, dupla, dn15048 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ultrahangos autós vadriasztó síp, dupla, dn15048 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.