ÁrKözPont automotor termékkereső


Elektronikus autós nyestriasztó  , vadriasztó I-es fokozat : A készülék segítségével hatékonyan elűzhetők , távol tarthatók a gépjárművek elektromos rendszereit és egyéb alkatrészeit károsító nyestek és rágcsálók. A különleges visító hang , melyet a készülék 4-5 másodpercenként bocsát ki , a nyest és egyéb rágcsálókat más élettér keresésére készteti II-es fokozat : ebben az állásban kibocsátott hang lényegesen erősebb , így alkalmas menet közben a vadon élő állatok , szarvas , őz , vaddisznó elriasztására. Használatával a vaddal való ütközés kockázata minimálisra csökkenthető. MAGYAR TERMÉK!! Kérjük továbbra is vezessen óvatosan , a készülék használata közben bekövetkezett vad és egyéb károkért felelősséget nem vállalunk ! Figyelem !  Amennyiben a beépítést megelőzően a motortérben már járt nyest, a megfelelő hatás érdekében el kell távolítani a nyestek által hátra hagyott illatanyagokat, ezért motormosás és/vagy nyestriasztó Spray használata ajánlott  !  Mivel az hang terjedése korlátolt, a motortérbe szerelt riasztó csak azon belül hatásos, nem alkalmas az autó külső védelmére !   Az állatok idővel rezisztenssé válhatnak a készülék riasztó hatásával szemben ezért az esetlegesen okozott kárért felelősséget nem vállalunk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Elektronikus autós nyestriasztó , vadriasztó (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Elektronikus autós nyestriasztó , vadriasztó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Elektronikus autós nyestriasztó , vadriasztó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Elektronikus autós nyestriasztó , vadriasztó (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.