ÁrKözPont automotor termékkereső


Univerzális csapágylehúzó hidraulikus munkahengerrel. Ideális eszköz 3-4-5 csapos kerékagy és kerékagycsapágy lehúzásához. A 8 furat segítségével többféle elrendezésben is a kerékagyhoz rögzíthető. A munkahenger segítségével a legmegszorultabb csapágy, kerékagy is lehúzható. Rögzítési átmérő: 85-130mm Menetes szár hossza: 150mm Meghajtás: 6-lapos 17-es kulcs/crowa, vagy a hajtószárral (tartozék)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kerékagy lehúzó hidraulikus rásegítéssel (at4213) (Szereléstechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kerékagy lehúzó hidraulikus rásegítéssel (at4213) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kerékagy lehúzó hidraulikus rásegítéssel (at4213) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kerékagy lehúzó hidraulikus rásegítéssel (at4213) (Szereléstechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.