ÁrKözPont automotor termékkereső


Fogkefe fej oral-b elektromos fogkeféhez, 4 db-os m0118Fogkefe fej Oral-B elektromos fogkeféhez, 4 db-os M0118 • 4 db-os csomag • Oral-B kompatibilis fej • Hatékony tisztítás• Anyaga: műanyag• Méret: 7,5 x 1,5 x 0,5 cm *A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fogkefe fej oral-b elektromos fogkeféhez, 4 db-os m0118 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fogkefe fej oral-b elektromos fogkeféhez, 4 db-os m0118 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fogkefe fej oral-b elektromos fogkeféhez, 4 db-os m0118 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fogkefe fej oral-b elektromos fogkeféhez, 4 db-os m0118 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.