ÁrKözPont automotor termékkereső


Solar töltésvezérlő, feszültségszabályzó, két akkus, 16 amper, kemo m174 A napelemes töltĹ‘k max. kimeneti feszültsége meghaladja a 12 V-os akkumulátorok feszültségét. Ha szabályzó elektronika nélkül történik a töltés, az akku károsodhat. Ha 12 V-os készüléket használunk, ugyan ebbĹ‘l az okból szükséges a védelem. Műszaki adatok :- A 12 V szolár panel és 1 vagy 2 akkumulátor közé kell bekötni a túltöltĹ‘dés megakadályozására.- Nagy töltési kapacitás: 4 Amper hűtés nélkül, max. 2 x 8 A vagy 1 x 16 A hűtĹ‘ bordával ( 4 mm vastagság és 300 cm2 felület )- Bemeneti feszültség: Szolár panelek, 15...30 V nyitott áramköri feszültség- Névleges feszültség: 12 VDC- Maximális töltĹ‘áram: 16 A összesen (2 db. legfeljebb 8 A áramerĹ‘sségű akkumulátor vagy 1 db. max. 16 A áramerĹ‘sségű, mindkét kimenettel párhuzamosan bekötött akku...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Solar töltésvezérlő, feszültségszabályzó, két akkus, 16 amper, kemo m174 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Solar töltésvezérlő, feszültségszabályzó, két akkus, 16 amper, kemo m174 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Solar töltésvezérlő, feszültségszabályzó, két akkus, 16 amper, kemo m174 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Solar töltésvezérlő, feszültségszabályzó, két akkus, 16 amper, kemo m174 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A napelemes töltĹ‘k max. kimeneti feszültsége meghaladja a 12 V-os akkumulátorok feszültségét. Ha szabályzó elektronika nélkül történik a töltés, az akku károsodhat. Ha 12 V-os készüléket használunk, ugyan ebbĹ‘l az okból szükséges a védelem. Műszaki adatok :- A 12 V szolár panel és 1 vagy 2 akkumulátor közé kell bekötni a túltöltĹ‘dés megakadályozására.- Nagy töltési kapacitás: 4 Amper hűtés nélkül, max. 2 x 8 A vagy 1 x 16 A hűtĹ‘ bordával ( 4 mm vastagság és 300 cm2 felület )- Bemeneti feszültség: Szolár panelek, 15...30 V nyitott áramköri feszültség- Névleges feszültség: 12 VDC- Maximális töltĹ‘áram: 16 A összesen (2 db. legfeljebb 8 A áramerĹ‘sségű akkumulátor vagy 1 db. max. 16 A áramerĹ‘sségű, mindkét kimenettel párhuzamosan bekötött akkumulátor)- 2 csatlakozó 1 vagy 2 db. 12 V feszültségű akkumulátor számára- Egy F16 A biztosíték szükséges (külön kapható).- Visszáram-védelem (nincs szükség plusz diódára)- Méretek: kb. 87 x 60 x 33 mm (szerelĹ‘talppal)