ÁrKözPont automotor termékkereső


Univerzális pda, pna és mobiltelefon autóstartó bxl-holder10 ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális pda, pna és mobiltelefon autóstartó bxl-holder10 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális pda, pna és mobiltelefon autóstartó bxl-holder10 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális pda, pna és mobiltelefon autóstartó bxl-holder10 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális pda, pna és mobiltelefon autóstartó bxl-holder10 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

TouchGo univerzális telefon és GPS navigáció autós tartó Tapadós polimer felület, ami olyan, mintha több száz apró tapadókorong tartaná a készüléket. Meglepően erősen tartja az összes típusú okos telefont, mobiltelefont, kisebb tábla gépet, GPS-t, navigációt, iPad-et stb. 360°-ban elforgatható, így mindig biztosítja az éppen megfelelő látószöget. Emelő erővel, természetesen megszűntethető a tapadás. Nyomja össze finoman a tartó széleit és emelje le a készüléket a tapadó felületről, ilyenkor levegő kerül a két felület közé, és minden nyom nélkül megszűnik a vákuum, melyet bármikor újra \"aktiválhat\". Ha a tapadás mértéke csökkenne, akkor öblítse le a tapadó felületet vízzel, majd szárítsa meg.   modern megjelenés korszerű nanotechnológia elegáns diz&a