ÁrKözPont automotor termékkereső

Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053 ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális táblagép, navigáció és telefon autóstartó sa 053 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

TouchGo univerzális telefon és GPS navigáció autós tartó Tapadós polimer felület, ami olyan, mintha több száz apró tapadókorong tartaná a készüléket. MeglepĹ‘en erĹ‘sen tartja az összes típusú okos telefont, mobiltelefont, kisebb tábla gépet, GPS-t, navigációt, iPad-et stb. 360°-ban elforgatható, így mindig biztosítja az éppen megfelelĹ‘ látószöget. EmelĹ‘ erĹ‘vel, természetesen megszűntethetĹ‘ a tapadás. Nyomja össze finoman a tartó széleit és emelje le a készüléket a tapadó felületrĹ‘l, ilyenkor levegĹ‘ kerül a két felület közé, és minden nyom nélkül megszűnik a vákuum, melyet bármikor újra \"aktiválhat\". Ha a tapadás mértéke csökkenne, akkor öblítse le a tapadó felületet vízzel, majd szárítsa meg.   modern megjelenés korszerű nanotechnológia elegáns dizájn Méret : 200 x 95 x 70 mm