ÁrKözPont automotor termékkereső


Karácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettelKarácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettel Színezd magad szatyor színes filctoll készlettel. Kettő az egyben: táska és foglalkoztató gyerekeknek. Színezéskor a táska két anyaga közé vastagabb papírt kell tenni, hogy a hátoldalra ne kerüljön festék !
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Karácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettel (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Karácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Karácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Karácsonyi színezhető táska gyerekeknek filckészlettel (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.