ÁrKözPont automotor termékkereső


Autós öv csat, biztonsági öv visszajelzés kiiktatására lh201Figyelem !  Az autó biztonsági öv helyére csatlakoztatva megszűnik a biztonsági öv visszajelzése , mely pl. saját udvaron tolatáskor zavaró lehet. Azonban fontos tudni, hogy amennyiben az autó biztonsági öv csatlakozójába behelyezi, megszűnik a visszajelzés és az autó úgy érzékeli, hogy a biztonsági öv be van csatolva ! Ez rendkívül veszélyes lehet egy nagyobb sebességű ütközésnél a légzsák kinyílásakor ! Ilyen esetekben a légzsák nem megvédeni fog, hanem akár nagyobb, halálos sérülést is okozhat ! Fontos figyelmeztetés !  Ez biztonsági Öv csat kizárólag forgalomtól elzárt területen , kis sebességgel tolatáskor és csak saját felelĹ‘sségre használható
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autós öv csat, biztonsági öv visszajelzés kiiktatására lh201 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autós öv csat, biztonsági öv visszajelzés kiiktatására lh201 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autós öv csat, biztonsági öv visszajelzés kiiktatására lh201 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autós öv csat, biztonsági öv visszajelzés kiiktatására lh201 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.