ÁrKözPont automotor termékkereső


Elalvás gátló, jelző készülék, z-002  A kĂ©szĂĽlĂ©k használatának az elsĹ‘dleges cĂ©lja, a jármű vezetĹ‘jĂ©nek Ă©bersĂ©gĂ©nek a fenntartása, pillanatnyi elalvás, elbĂłbiskolás esetĂ©n riasztĂł jelzĹ‘hanggal törtĂ©nĹ‘ figyelmeztetĂ©se, Ă­gy az elalvásbĂłl származĂł közlekedĂ©si balesetek elkerĂĽlhetĹ‘sĂ©gĂ©re lehetĹ‘sĂ©g nyĂ­lik.  A kĂ©szĂĽlĂ©ket a jobb fĂĽl mögĂ© törtĂ©nĹ‘ felhelyezĂ©ssel alkalmazzuk. A kĂ©szĂĽlĂ©k az elektronikus egyensĂşlytartás elvĂ©n működik. A fej 15-30 fok törtĂ©nĹ‘ lehanyatlása esetĂ©n automatikusan riasztĂł hangjelzĂ©st továbbĂ­t.  A kĂ©szĂĽlĂ©k használata nem csak Ă©s kizárĂłlag a gĂ©pjárművezetĹ‘k rĂ©szĂ©re ajánlott. Biztonsági Ĺ‘rök, monoton munkát vĂ©gzĹ‘ szemĂ©lyek Ă©brentartására egyaránt kitűnĹ‘ eszköz.  Tápellátás : LR44 gombelem ( tartozĂ©k )
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.