ÁrKözPont automotor termékkereső


Elalvás gátló, jelző készülék, z-002  A készülék használatának az elsődleges célja, a jármű vezetőjének éberségének a fenntartása, pillanatnyi elalvás, elbóbiskolás esetén riasztó jelzőhanggal történő figyelmeztetése, így az elalvásból származó közlekedési balesetek elkerülhetőségére lehetőség nyílik.  A készüléket a jobb fül mögé történő felhelyezéssel alkalmazzuk. A készülék az elektronikus egyensúlytartás elvén működik. A fej 15-30 fok történő lehanyatlása esetén automatikusan riasztó hangjelzést továbbít.  A készülék használata nem csak és kizárólag a gépjárművezetők részére ajánlott. Biztonsági őrök, monoton munkát végző személyek ébrentartására egyaránt kitűnő eszköz.  Tápellátás : LR44 gombelem ( tartozék )
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Elalvás gátló, jelző készülék, z-002 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.