ÁrKözPont automotor termékkereső


Gumiápoló- és védő teflon adalékkal spray 600 ml cx80Teflonos gumiápoló sprayAntisztatikus, ápolja és védi a gumit, a teflon adalék pedig késlelteti a gumi kopását, öregedését. Nedvesség taszító hatású. A gumiápoló felvitel után folt és csíkmenetesen szárad.Használata:-Mossa le a gumikat, majd hagyja teljesen megszáradni.-Rázza fel a palackot.-Fújja a gumiápolót sprayt a gumiabroncs oldalára kb. 20 cm-es távolságból.-Hagyja elpárologni.-Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.Kiszerelés: 600 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gumiápoló- és védő teflon adalékkal spray 600 ml cx80 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gumiápoló- és védő teflon adalékkal spray 600 ml cx80 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gumiápoló- és védő teflon adalékkal spray 600 ml cx80 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gumiápoló- és védő teflon adalékkal spray 600 ml cx80 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.