ÁrKözPont automotor termékkereső


Nagy méretű autómosó szivacsErős kivitel, mely tökéletes az autómosáshoz, nagyobb igénybevételnek is ellenáll. Hatékonyan tisztítja az autó fényezését a közepesen durva felületének köszönhetően, így a makacsabb szennyeződésekre is kiváló. A szivacsba építve található egy akasztó kötél, mely a szivacs száradását segíti. Érzékenyebb fényezésű autókhoz nem ajánljuk.Mérete: 15 x 9 cm 
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autómosó szivacs közepesen durva 15x9cm oks-021 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autómosó szivacs közepesen durva 15x9cm oks-021 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autómosó szivacs közepesen durva 15x9cm oks-021 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autómosó szivacs közepesen durva 15x9cm oks-021 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.