ÁrKözPont automotor termékkereső


Jégkaparó rézbetétes 28 cm sk 14Részbetétes hosszú jégkaparóAz átlagosnál hosszabb rézbetétes jégkaparó, mely rendkívül hatékonyan és kíméletesen távolítja el a jeget a fagyott szélvédőről. A rézbetét jelentős előnyökkel jár, ugyanis nem sorjás a felülete, így kíméli a szélvédőt az esetleges karcolásoktól. Csúszásmentes műanyag markolata lehetővé teszi a hatékony munkát. A jégkaparó hossza: 28 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jégkaparó rézbetétes 28 cm sk 14 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jégkaparó rézbetétes 28 cm sk 14 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jégkaparó rézbetétes 28 cm sk 14 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jégkaparó rézbetétes 28 cm sk 14 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.