ÁrKözPont automotor termékkereső


Jégkaparó soft grip 26 cm sk08Szivacsos nyelű jégkaparóKiemelkedően kényelmes fogású erősített műanyag fejjel. A jégkaparó feje jól sorjázott, így nem bántja a szélvédőt. Kis helyen elfér, ugyanis mindösszesen 26cm hossz a jégkaparó. Ennek a feje 9,5 cm, így akár az oldalzsebbe is könnyedén tudjuk tárolni. A jégkaparó felső részén található egy jégtörő is ami a masszívan a szélvédőre fagyott jeget képes eltávolítani.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jégkaparó soft grip 26 cm sk08 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jégkaparó soft grip 26 cm sk08 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jégkaparó soft grip 26 cm sk08 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jégkaparó soft grip 26 cm sk08 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.