ÁrKözPont automotor termékkereső


Bőrtisztító sprayHatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket illetve a foltokat a bőrből. Anilines és pigmentált bőrökön is egyaránt használható. Víz alapú termék, mely a felület mélyére hatolva fejti ki hatását. Nem károsítja a bőrt! A bőrből így tökéletesen eltávolítja a foltokat is. A kezelt felületen egy szennyezésgátló réteg alakul ki, továbbá megőrzi a bőr puhaságát és természetességét.Használata:1. Rázza fel a flakont2. Fújja közvetlenül a tisztítandó felületre.3. Hagyja hatni egy keveset.4. Törölje le a felület egy mikrószálas kendővel.Kiszerelés: 450 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bőrtisztító spray víz alapú 450 ml mannol 9944 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bőrtisztító spray víz alapú 450 ml mannol 9944 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bőrtisztító spray víz alapú 450 ml mannol 9944 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bőrtisztító spray víz alapú 450 ml mannol 9944 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.