ÁrKözPont automotor termékkereső


Fekete bőrfestékKiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fekete festék, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásához is. Alkalmazható a háztatásban, ruházati iparban és az autóiparban is. Javítható vele például:- bőr kanapé- bőr táska- bőr pénztárca- bőr ülés- bőr kabát- autószőnyeg- kabrió tetőstb...Használata:-A felületnek, tisztának és zsírmentesnek kell lennie-Ügyeljen a tisztaságra, az előkészületekre, úgy hogy védje környezetét.-Használat előtt vagy 2 percig rázza a palackot, majd végezzen próbaszórást!-Szórótávolság 25-30 cm-Hordja fel több vékony rétegben a festékeket a kívánt felületre.-Felhordási hőmérséklet: 15 - 25°C-Kikeményedési idő: 2 óraKiszerelés: 400 ml palack
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bőr, műbőr festék fekete 400 ml motip 04066 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bőr, műbőr festék fekete 400 ml motip 04066 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bőr, műbőr festék fekete 400 ml motip 04066 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bőr, műbőr festék fekete 400 ml motip 04066 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.