ÁrKözPont automotor termékkereső


Benzin Injector tisztítóNagy hatékonysággal tisztítja a befecskendező rendszert. Eltávolítja a lerakódásokat, melyek különösen városi használat mellett alakulnak ki leggyakrabban. Csökkenti a káros-anyag kibocsájtást, ezáltal a füstölést. Javul a fogyasztás és a teljesítmény, ugyanis tökéletesebb égést biztosít. Egy flakon injector tisztító adalék 70 liter benzinhez elegendő.Adagolása: 1500Km-ként vagy ha egyenletlen motorjárást vagy teljesítmény csökkentést tapasztal.Kiszerelés: 395 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Benzin injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Benzin injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Benzin injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Benzin injektor tisztító adalék 395 ml kleen-flo (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.