ÁrKözPont automotor termékkereső


Injector tisztítóSokoldalú nagy hatásfokú tisztító, mely az injektoron kívül az égésteret és a szelepeket is tisztítja. Segít az eltömődött karburátoron illetve a befecskendező rendszeren. Oldja a lerakódásokat anélkül, hogy károsítaná a motort, vagy annak alkatrészeit illetve a katalizátort sem. A Mannol injector tisztító TÜV tanúsítvánnyal is rendelkezik. A tisztító adalék fokozza az égést! Csak benzin üzemű autókhoz használható.Injector tisztító használata:1. Tekerjük le a kupakot, távolítsuk el a biztonsági zárt a Mannol injector tisztítóról és tekerjük rá a csőrt.2. Az üzemanyagtankban legalább 30 liter benzin legyen.3. A flakon tartalmát öntsük az üzemanyag beöntő nyílásába.4. Ha erősen szennyezett a rendszer, akkor lehetséges, hogy a következő tankoláskor még egy flakon tisztítószerre szükség van.Kezelést javallott 2000-3000Km-ént ismételni.Kiszerelés: 300 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Injector tisztító üzemanyag adalék 300 ml mannol 9981 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Injector tisztító üzemanyag adalék 300 ml mannol 9981 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Injector tisztító üzemanyag adalék 300 ml mannol 9981 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Injector tisztító üzemanyag adalék 300 ml mannol 9981 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.