ÁrKözPont automotor termékkereső


Motor regeneráló adalék Olajban oldódó adalék, mely kifejezetten kopottabb motorhoz készült. A motor mozgó alkatrészein filmréteget képez, ezáltal növeli a motor hatékonyságát. Nagyobb lesz a kompresszió és az olajnyomás, ezáltal a motor jelentősen hatékonyabban fog működni. Csökkenti a károsanyag kibocsájtást és a füstölést, továbbá a motor kopogását mérsékli. Tisztítja a motort és annak alkatrészeit. Használható benzin, illetve dízel és LPG motorhoz. Minden ásványi és szintetikus olajban oldódik. Használata:  1. Olajcserét követően öntse a flakon tartalmát a motorolajba 2. Hatását kb. 300 Km után fejti ki. Kiszerelés: 350 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motor doktor olajadal?k 350 ml mannol 9990 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motor doktor olajadal?k 350 ml mannol 9990 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motor doktor olajadal?k 350 ml mannol 9990 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motor doktor olajadal?k 350 ml mannol 9990 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.