ÁrKözPont automotor termékkereső


Szintetikus olajadalékKülönlegesen magas viszkozitású, sűrű, mézszerű motorolaj adalék, mely kopott motoroknál csökkenti az olajfogyasztást, növeli az olajnyomást és a kompressziót azáltal, hogy erősíti az olajfilmréteget a súrlódó felületek között. Erősen kopott motoroknál akár 2 flakont is használhatunk az olajhoz öntve. Használható új és használ benzin és diesel motorokhoz is. Kiszerelés: 450 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Füstöléscsökkentő, kondicinálló motorolaj adalék (méz) 450 ml kleen flo 705 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Füstöléscsökkentő, kondicinálló motorolaj adalék (méz) 450 ml kleen flo 705 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Füstöléscsökkentő, kondicinálló motorolaj adalék (méz) 450 ml kleen flo 705 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Füstöléscsökkentő, kondicinálló motorolaj adalék (méz) 450 ml kleen flo 705 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.