ÁrKözPont automotor termékkereső


AdBlue 5 literEmisszió csökkentő adalékAz AdBlue egy olyan adalékanyag, melyet csak SCR technológiával ellátott dízel járművekben szabad használni. Személygépkocsik, tehergépjárművek, buszok, mezőgazdasági valamint építőipari gépekhez. Alkalmazásának célja az, hogy a járművek nitrogén-oxigén kibocsájtása ne lépje túl az EURO 4, 5, 6 környezetvédelmi előírások határértékeit. Ne töltsük az AdBlue adalékanyagot a dízel üzemanyag tartályába! Tegyek az AdBlue különálló tartályába. Az AdBlue 32,5% karbamidot tartalmazó nagy tisztaságú folyadék, összetétele megfelel a DIN 70070, ISO 22241-1/-2/-3 és az AUS 32 számú szabvány követelményeinek.Tárolás: száraz, hűvös helyen, -11 és + 30°C között.I. osztályú termékKiszerelés: 5 liter
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Adblue adalék scr dieselhez, kiöntővel 5 liter (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Adblue adalék scr dieselhez, kiöntővel 5 liter árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Adblue adalék scr dieselhez, kiöntővel 5 liter árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Adblue adalék scr dieselhez, kiöntővel 5 liter (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.