ÁrKözPont automotor termékkereső


Wynn's ólompótló üzemanyag adalék250 liter ólommentes üzemanyaghoz elegendő. Minden benzinüzemű motorhoz alkalmazható. Keni a szelepeket és csökkenti a kopásokat úgy, hogy ólommentes réteget képez a szelepszárakon. A katalizátort nem károsítja.Adagolás: 1ml - 1 literhez25 ml - 25 liter üzemanyaghoz.Kiszerelés: 250 ml - 250 liter üzemanyaghoz
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ólompótló adalék ólommentes üzemanyaghoz 250 ml wynns w70612 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ólompótló adalék ólommentes üzemanyaghoz 250 ml wynns w70612 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ólompótló adalék ólommentes üzemanyaghoz 250 ml wynns w70612 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ólompótló adalék ólommentes üzemanyaghoz 250 ml wynns w70612 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.