ÁrKözPont automotor termékkereső


Mannol Teflon ProtectorNöveli a kopottabb motor teljesítményét, visszaállítja a kompressziót, stabilizálja az olajnyomást, késlelteti a motor kopását. A duggatyúfalon és a duggatyúkon egy teflon réteget képez, ami által erősíti és sikamlósabbá teszi a dugattyút, ezáltal nagyobb lesz motor hatásfoka. Nem károsítja a motort és nem képződik savas váladék, mint a hasonló anyagok esetében, illetve nem képez üledéket, mely eltömítik a szűrőket. Használata: 1. Alaposan rázza fel a flakont2. Adagolni a frissen cserélt motorolajba a motorolaj üzemhőmérsékletlen nem több mint 1:30 arányban (200 ml a max. 6 literes kapacitású olajrendszer esetén).Bármilyen motorolajba használhatja amely vagy ásványi vagy szintetikus alapú.Kiszerelés: 200 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Teflon motorolaj adalék 200 ml mannol 9998 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Teflon motorolaj adalék 200 ml mannol 9998 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Teflon motorolaj adalék 200 ml mannol 9998 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Teflon motorolaj adalék 200 ml mannol 9998 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.