ÁrKözPont automotor termékkereső


Üzemanyag stabilizátor Hosszabb állás után lehetővé teszi a motorok könnyebb beindítását, késlelteti az üzemanyag megromlását (2 hónap - 2 év). Kifejezetten előnyös láncfűrészekbe illetve fűnyírókba is, illetve veterán járművekbe. Megőrzi az üzemanyagrendszer állapotát, védi az üzemanyag szivattyút a korrózió és a kopás ellen. BASF korrózióvédő adalékot tartalmaz, ezáltal kitaszítja a nedvességet az üzemanyagrendszerből. Benzin üzemű motorokban használható. Főbb jellemzői: -biztosítja a motor könnyű indítását hosszabb pihentetés után is. -megtartja az üzemanyag eredeti minőségét (nem romlik meg) -eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból -növeli az oktánszámot -hozzájárul a gazdaságos üzemanyag fogyasztáshoz -véd a korrózió ellen Kiszerelés: 250 ml (40-60 liter benzinhez)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő ?zemanyag stabiliz?tor 40-60 literhez 250 ml jet 100 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a ?zemanyag stabiliz?tor 40-60 literhez 250 ml jet 100 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális ?zemanyag stabiliz?tor 40-60 literhez 250 ml jet 100 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) ?zemanyag stabiliz?tor 40-60 literhez 250 ml jet 100 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.