ÁrKözPont automotor termékkereső


Üzemanyag stabilizátorHosszabb állás után lehetővé teszi a motorok könnyebb beindítását, késlelteti az üzemanyag megromlását (2 hónap - 2 év). Kifejezetten előnyös láncfűrészekbe illetve fűnyírókba is, illetve veterán járművekbe. Megőrzi az üzemanyagrendszer állapotát, védi az üzemanyag szivattyút a korrózió és a kopás ellen. BASF korrózióvédő adalékot tartalmaz, ezáltal kitaszítja a nedvességet az üzemanyagrendszerből. Benzin üzemű motorokban használható.Főbb jellemzői:-biztosítja a motor könnyű indítását hosszabb pihentetés után is.-megtartja az üzemanyag eredeti minőségét (nem romlik meg)-eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból-növeli az oktánszámot-hozzájárul a gazdaságos üzemanyag fogyasztáshoz-véd a korrózió ellenKiszerelés: 250 ml (40-60 liter benzinhez)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üzemanyag stabilizátor 40-60 literhez 250 ml jet 100 (Motorolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üzemanyag stabilizátor 40-60 literhez 250 ml jet 100 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üzemanyag stabilizátor 40-60 literhez 250 ml jet 100 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üzemanyag stabilizátor 40-60 literhez 250 ml jet 100 (Motorolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.