ÁrKözPont automotor termékkereső


PH Semleges felnitisztítóKíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozott illetve lakkozatlan felni. Hatékonyan eltávolítja a fékport, anélkül, hogy a kereken található márkajelzések, illetve dekorációs matricák sérülnének. A Redline, felvitel után reakcióba lép a fékporral és fokozatosan pirosas-lilás színűvé változik. A szennyeződést felnitisztító kefével célszerű eltávolítani. Hosszabb ideig a felületen hagyható, mint a savas szerek. A tisztítás végeztével vízzel távolítsa el a maradékot.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Felnitisztító ph semleges turtle wax redline 52798 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Felnitisztító ph semleges turtle wax redline 52798 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Felnitisztító ph semleges turtle wax redline 52798 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Felnitisztító ph semleges turtle wax redline 52798 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.