ÁrKözPont automotor termékkereső


Textil és műanyag tisztítóUniverzális tisztítószer, másnéven beltéri sampon. Az autó belső részének tisztántartására használható készítmény, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a port a zsírt és az olajszennyeződéseket a tisztítandó felületről. Használhatja textilen, pl szőnyegek, ülések, üléshuzatok, egyéb kárpit anyagok (tető, oldal stb...)  tisztántartására, továbbá bármilyen műanyag felületre, karfák, műszerfal, kiegészítő elemek stb... De akár háztartásban is nagy hasznát veheti, villanykapcsolók tisztításánál stb. A felületről teljesen eltávolítja az ujjlenyomatot illetve az egyéb szennyeződéseket is. Szükség esetén akár üvegre is használható. Ne használja bőr felületen!Használata:- Fújjon egy keveset egy tiszta és száraz pamut rongyra ha műanyag felületet takarít- Üléshuzat és ülőkárpit esetén használhatja közvetlen a tisztítandó felületen.- Oldal és tetőkárpit esetén pedig megint csak használjon tiszta és száraz szöszmentes rongyot.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális tisztítószer 500 ml mannol 9972 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális tisztítószer 500 ml mannol 9972 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális tisztítószer 500 ml mannol 9972 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális tisztítószer 500 ml mannol 9972 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.