ÁrKözPont automotor termékkereső


Turtle Wax műszerfaltisztítóUniverzális beltéri tisztító spray, mely zsírmentes hármas hatású formulából áll. Tisztít, kondicionál és védelmet nyújt. Használata után csíkmentes és tiszta felület marad. PH semleges termék. A turtle wax műszerfal- és üvegtisztító hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a műanyag és üveg felületekről. Használható plasztik felületen is., ugyanis nem mar meg és nem színez el semmilyen műanyagot. A műszerfal tisztítás után foltmentes és egyenletes színű lesz. Semmilyen zsíros adalékot nem tartalmaz, így nem kölcsönöz fényt a tisztított felületnek.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Műszerfal- és üvegtisztító 500 ml turtle wax 52803 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Műszerfal- és üvegtisztító 500 ml turtle wax 52803 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Műszerfal- és üvegtisztító 500 ml turtle wax 52803 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Műszerfal- és üvegtisztító 500 ml turtle wax 52803 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.