ÁrKözPont automotor termékkereső


Lengő késes biztosíték tartó- cseppálló- normál késes biztosítéknak- 32V-ig használható- tetszés szerint vágható kábellel
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztosíték tartó késes lengő sx32v (Biztosíték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztosíték tartó késes lengő sx32v árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztosíték tartó késes lengő sx32v árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztosíték tartó késes lengő sx32v (Biztosíték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Egymásba illeszthető biztosíték tartóNormál késes biztosíték tárolására alkalmazható. Sajátossága, hogy akármennyi egymásba rakható, így a rendszer tetszés szerint bővíthető. 6,3-as saruval vezethető.Az ár egy darabra értendő és biztosíték nélkül.